flayer za Večer stand up komedije 2012
Spet so tu Grajski večeri v Ribnici in z njimi nas spet nas čaka stand up zabava! Obeta se nam že peti Večer stand up komedije z najnovejšimi domislicami Lucije Ćirović, gosti in še kakšnim dodatnim presenečenjem zraven. Tokratna gosta bosta Perica Jerković in Tanja Kocman.

Perica Jerković je stari znanec ljubiteljev stand-up komedije v Sloveniji. V zadnjem obdobju je razširil področje delovanja, postal je redni gost tudi na odrih bivše Juge. Večkrat je nastopil na največjih stand-up dogodkih v Zagrebu, Skopju in Beogradu. Leta 2011 je opravil je krajšo turnejo po Angliji, v sklopu katere je nastopil na Bath Comedy Festivalu ter v londonskih klubih Cavendish Arms in The Grove. 

Tanja Kocman, neuradna miss domače Ješence in ljubiteljica špohtlov je rojena za humor. Poleg rednega negovanja stand up kulture (tudi v oddaji Brez dlake na jeziku) kot koscenaristka in sovoditeljica sodeluje v satirični oddaji Bizarno Aktualno in igra v komediji XXL Bejbe. V svojih stand up nastopih pogosto razkriva skrite paradokse in nasmeji s pronicljivim humorjem. Dovršene domislice in humorne analogije, kot jih še niste slišali, vas bodo dodobra nasmejale tudi tokrat, ostro uho pa bo uživalo tudi družbeno-kritični noti njenega humorja.

Oba bosta v Ribnici nastopila prvič. Vse tri nastopajoče Lucijo, Perico in Tanjo si lahko ogledate v ribniškem gradu v petek, 24.8. ob 20.00. Vstop je prost, prireditev pa bo v vsakem vremenu. Vabljeni v Ribnico!